domingo, 25 de abril de 2010

Temps per a Viure

Ahí van dos dibuixets de Cortés per a que es calfeu un poquet el cap.


I açò ho afegix Salvoret:

3 comentarios:

  1. Les dos vinyetes són genial, Cortés simplement Cortés.
    Viure esperant que arribe el moment per deixar de treballar no és viure, perque la vida es viu cada dia, amb totes les coses que ens passen i el treball és una més d´elles, necesària per a tots, i no sols per sobreviure en esta societat, sino per realitzar-nos com a persones.

    I d´una altra banda, alçar-se sols per a treballar? I això és viure? Doncs tampoc. Tant de treballar, per a què? Serà que esperem trobar al treball tot allò que no trobem a la resta de la nostra vida, reconeixement, afectivitat, amistat, pretigi...? I si mirarem un poc al nostre voltant? No ho trobariem? O millor ¿si deixarem de mirar-se el melic?

    "Virgencita, virgencita que me quede como estoy" (o no), però que puga viure hui este dia, demà el pròxim, i tots els que vinguen amb el que tinc.

    ResponderEliminar
  2. Hei, i de la canço no dius res?? Molt mal!

    ResponderEliminar
  3. D'acord amb Mamen.
    I de la cançó: QUÈ GRAN JOVANOTTI!
    http://video.google.com/videoplay?docid=9038395059375488038#
    http://www.youtube.com/watch?v=Z-PbJk-0enE
    La segona m'encanta: simple, contundent, baix potent i la lletra, bufff... En el final del vídeo, un bon resum del missatge (açò últim per als ACIS). Com a mesura de reforç, versió en castellà http://cubadice.blogspot.com/2009/09/lorenzo-jovanotti-participara-al.html
    La primera té una versió en directe espectular, però eixa la busqueu vosaltres.
    Bona nit i bon dia (bon treball)!

    ResponderEliminar