domingo, 4 de abril de 2010

Quin dia m'espera!



Vale.
Ni són els mojinos ni són res del que vaig comentar en l'entrada anterior...però és Carles, el paje més guapo de tot Torrent i se mereix estar ací.
He dicho.

( I bona Pasqua!)

3 comentarios:

  1. La sombra del paje es alargada!!!
    Que el teu fill siga paje de la reina del encontre de la Setmana Santa torrentina és molt bonic, un orgull i un honor que no li desitge ni al meu pitjor enemic. Com diria Nico: Viva la República. Un consell: no lo hagan en sus casas.
    I a més a més, segur que hi ha vengança. Quan tinga 15 anys i torne borratxo a casa a les set del matí, tiraré a renyir-lo i em dirà. Papà, açò et passa per vestir-me com el de la botella de beefeater quan tenia 2 anys i pasejar-me per Torrent.
    I em tindré que callar.

    ResponderEliminar
  2. I molt ben dit ¡Tio Salva! El paje més rebonic de tots el que han sigut fins ara i seràn.
    Ara encara com açò és una vegada en la vida perque.... molt bonic però molt pesat, vaja día, pobre xiquet. Però be, tot pels iaios, ¡Qué pagat portant de la mà al seu net tot l´encontre i vore-ho a primera fila! ¡Qué enveja! Perque jo no vaig vore res de res. Sols queda donar-li les gràcies a Reme per haver vist Aladdín i inspirar el gorro dels pajes en ell. Gràcies a la ploma (i algún "chantaje" més) el meu xic porta el traje en una dignitat.....

    ResponderEliminar